Αρχική Τελευταία Νέα Σύσκεψη στο προεδρικό για το γήπεδο στο Κολόσσι και οδηγίες για προκήρυξη...

Σύσκεψη στο προεδρικό για το γήπεδο στο Κολόσσι και οδηγίες για προκήρυξη προσφορών

Σε τρία χρόνια αναφέρεται ότι θα αποκτήσει νέο γήπεδο η Λεμεσός μετά την σημερινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε για το θέμα στο προεδρικό μέγαρο με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στην σύσκεψη παρακάθησαν ακόμη ο Υπουργός Οικονομικών, οι βουλευτές Λεμεσού, ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ και οι διοικήσεις των τριών σωματείων της πόλης μας.

Το κόστος για το νέο γήπεδο υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ και όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος θα συσταθεί τεχνική επιτροπή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, τα τρία σωματεία της Λεμεσού θα προχωρήσουν στη σύναψη δανείου για την ανέγερση του γηπέδου, την αποπληρωμή του οποίου θα αναλάβει ο ΚΟΑ.

Αποφασίστηκε επίσης ότι εντός 30 ημερών θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες συνεννοήσεις για τη συντήρηση του Τσιρείου σταδίου, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενεί παιχνίδια για τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι και την ανέγερση του νέου γηπέδου….

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της Γιορτής του Κρασιού για το επόμενο τριήμερο, εκδηλώσεις για όλα τα γούστα
Επόμενο άρθροΚαινοτόμα πρόταση που αφορά στη δημιουργία ενός Ενιαίου Συστήματος Παρακολούθησης των Δικτύων Ύδρευσης (ΕΣΠΔΥ), το οποίο θα εφαρμοστεί πιλ