Αρχική Τεχνολογία Τέλη Νοεμβρίου επιστρέφει το Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη

Τέλη Νοεμβρίου επιστρέφει το Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη

Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Η επιστροφή του Samsung Galaxy Note 7 στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη του Νοέμβρη, μετά από τον θόρυβο που είχε προκληθεί γύρω από τα περιστατικά έκρηξης λόγω ελαττωματικών μπαταριών, γεγονός που είχε ως συνέπεια την ανάκληση των συσκευών από την πλευρά της Samsung.

“Αναμένουμε ότι τα νέα Note 7 θα είναι παντού διαθέσιμα έως τα τέλη Νοεμβρίου… τουλάχιστον πριν το τέλος του τέταρτου τριμήνου του έτους” δήλωσε στο Reuters ο David Lowes, επικεφαλής του τμήματος marketing της Samsung για την Ευρώπη. H κορεάτικη εταιρεία έχει υπολογίσει ότι έχουν πωληθεί συνολικά 2.5 εκατομμύρια μονάδες Galaxy Note 7 σε παγκόσμιο επίπεδο και θέλει να προλάβει να τις ανακαλέσει όλες, προτού να επιστρέψει στις αγορές.

Οι πωλήσεις του Galaxy Note 7 στις ΗΠΑ αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα, περίπου στα τέλη του Οκτωβρίου, αλλά η Ευρώπη θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο μέχρι να έρθει το phablet με την κατάλληλη μπαταρία και πάλι στις αγορές.

Η πρώτη περιοχή που θα δει το Galaxy Note 7 και πάλι στα ράφια των καταστημάτων είναι η Νότια Κορέα, όπου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι στις 28 Σεπτεμβρίου. Είναι προφανές ότι η Samsung δεν θέλει να χάσει την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων και προσπαθεί να επαναφέρει το Galaxy Note 7 στα καταστήματα πριν από την εορταστική περίοδο μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθεια για ένα ακόμη Guinness Record στη Λεμεσό, το ρεκορ της ανθρώπινης αλυσίδας κάτω απο το νερό
Επόμενο άρθροΤώρα έβαλαν και στυλλούδκια, μέχρι πότε η Δημοτική Αρχή θα τα ανέχεται