Αρχική Τελευταία Νέα Την παραχώρηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 ανακοινώνει προς...

Την παραχώρηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 ανακοινώνει προς τους δημότες του ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Την παραχώρηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 ανακοινώνει προς τους δημότες του ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, ο οποίος καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα προσφερθούν δυο μερικές υποτροφίες που θα καλύπτουν το 50% του κόστους και τρεις μερικές υποτροφίες, που θα καλύπτουν το 30%.

Οι υποτροφίες αυτές ισχύουν για τα πτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, στη Σχολή Επιστημών και Μηχανικής και στη Σχολή Επιστημών Αγωγής.

Οι υποτροφίες παραχωρούνται για το πρώτο έτος σπουδών και η επέκταση τους για τα επόμενα έτη θα επανεξετάζεται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υποτρόφου.

Επίσης, παραχωρούνται δυο υποτροφίες για το Cyprus College με κάλυψη 50% για όλη τη διάρκεια σπουδών, νοουμένου ότι οι φοιτητές/τριες θα διατηρήσουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και οι οποίες αφορούν τους κλάδους, Accounting (Diploma), Αισθητική (Δίπλωμα), Αισθητική (Ανώτερο Δίπλωμα), Αισθητική (Πτυχίο), Γραμματειακές Σπουδές (Δίπλωμα), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δίπλωμα), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχίο), Ιατρικός Επισκέπτης (Δίπλωμα), Πληροφορική/Computer Science (Πτυχίο), Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων (Δίπλωμα), Τεχνικό Σχέδιο & Διοίκηση Γραφείου (Δίπλωμα).

Τέλος, για το Πανεπιστήμιο Frederick θα παραχωρηθεί μια υποτροφία με 100% κάλυψη για απόφοιτους λυκείου με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19/20 και άνω, δυο υποτροφίες με 50% κάλυψη για απόφοιτους λυκείου με γενικό βαθμό μεταξύ 18 και 18.99/20, δυο υποτροφίες με κάλυψη 25% για απόφοιτους λυκείου με γενικό βαθμό μεταξύ 16 και 17.99/20, μια υποτροφία με 35% κάλυψη για απόφοιτους λυκείου με πολύ σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και μια υποτροφία με 35% κάλυψη για μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες αφορούν το 1ο ακαδημαϊκό έτος σπουδών και από το 2ο έτος σπουδών αναλόγως της επίδοσης τους μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες εάν πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

Κύρια κριτήρια επιλογής είναι οι υποψήφιοι να διαμένουν στα Κάτω Πολεμίδια και η οικογενειακή οικονομική κατάσταση.

Τελευταία ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 22η Ιουλίου 2016….

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΕΛ ανακοινώνει την κάθοδο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΣτην Λεμεσό και ο Φιρμίνιο