Αρχική Τεχνολογία Τι ψάχνουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Τι ψάχνουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ενώνουν 10.500 αθλητές από περισσότερες από 200 χώρες για να αγωνιστούν σε 306 αθλήματα, από τοξοβολία μέχρι πάλη. Για να σας βοηθήσουμε να μάθετε ακόμη περισσότερα για τους Αγώνες, δημιουργήσαμε ένα Google Trends Olympic Hub, όπου μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικά δεδομένα, στοιχεία, σελίδες αφιερωμένες στα αθλήματα, στους αθλητές και σε άλλα πολλά.

Olympics Trends Hub

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα Google Trends θα σας δίνουν μια ξεχωριστή οπτική των αγώνων με ένα νέο Trends Hub just for the Olympics. Εκεί, θα μπορέσετε να δείτε ποιοί αθλητές, ποιά αθλήματα και ποιές στιγμές γοητεύουν το κοινό- και τις αναζητήσεις- παγκοσμίως. Για παράδειγμα, ποιά χώρα αναζητά περισσότερο για το beach volley; H Ελβετία. Και ο τίτλος της γιαγιάς που έχει αναζητηθεί περισσότερο στο κόσμο πηγαίνει στη γιαγιά του Βρετανού κολυμβητή Adam Peaty.

Παρακάτω αναφέρονται, μερικά από αυτά που μπορείτε να περιμένετε από τα Trends τις επόμενες εβδομάδες:

Ενδεικτικές αναζητήσεις που αποκαλύπτουν τι αναρωτιέται ο κόσμος για τα αθλήματα- από τη ξιφομαχία μέχρι τη συγχρονισμένη κολύμβηση (και κάθε στιγμή ανάμεσα στα δύο αυτά αθλήματα!)Διαδραστικά στοιχεία όπως ο εναλλακτικός πίνακας κατάταξης των μεταλλίων και τα αθλήματα που αναζητούνται περισσότερο σε κάθε χώραΟι λίστες με τα πιο δημοφιλή αθλήματα και αθλητές, που δείχνουν τι ενδιαφέρει τον κόσμο κάθε δεδομένη στιγμή…

Προηγούμενο άρθροΤρείς εβδομάδες έσπασαν τα δυο πλακάκια κι΄ακόμη η Αρχή Λιμένων δεν τα έφτιαξε
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ με την οποία ενημερώνει για τον AEL MEDIA DAY