Αρχική Λεμέσιος Τουλάχιστον μην καταστρέφετε αυτά που έχουμε

Τουλάχιστον μην καταστρέφετε αυτά που έχουμε

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Η αλητεία και η βλακεία “βασιλεύουν τα τελευταία χρόνια στους δρόμους και στις γειτονιές της Λεμεσού. Νεαροί ως επι το πλείστον οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι αυτό μαγκιά, καταστρέφουν ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες, κάμνοντας απλά “χάζιν”.

Όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς δεν μπόρεσαν οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους και να επιβάλουν την τάξη.  Κάτι που ενεθάρρυνε τους ηλίθιους να δρουν ανενόχλητοι και με μεγάλο θράσος.

Κτήρια ιστορικής σημασίας, σπίτια διατηρητέα αλλά και οικίες οικογενειών, φωτεινές πινακίδες δρόμων και κάθε λογής τοίχος, υποφέρουν από αυτούς τους ανόητους καταστροφείς.

Πλέον το θέμα και με δεδομένη την τραγική κατάσταση στην οποία έχει εισέλθει η Κυπριακή οικονομία, πλέον καθίστατε απόλυτα αναγκαίο αυτό, αυτές οι ενέργειες να σταματήσουν.

Γιατί με τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στην Κύπρο, πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να έχουμε νεα πράματα, γι΄αυτό τουλάχιστον δεν πρέπει να καταστρέφουμε αυτά που έχουμε.

Το να καταστρέφεις δεν είναι μαγκιά. Το να δημιουργείς, να διατηρείς και να προσέχεις, αυτό είναι και μαγκιά και είναι πλέον και πατριωτικό. Αλλοιώς εκτός από βλάκας είσαι και προδότης.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…