Αρχική Εκδηλώσεις Το Θέατρο Ριάλτο τιμά τον Μαρίνο Μιτέλλα, τον επί 52 χρόνια μαέστρος...

Το Θέατρο Ριάλτο τιμά τον Μαρίνο Μιτέλλα, τον επί 52 χρόνια μαέστρος της χορωδίας Άρη Λεμεσού

Ένα νέο θεσμό, τιμητικής διάκρισης ανθρώπων που συνέβαλαν καθοριστικά στην κουλτούρα και την παιδεία της Λεμεσού, εγκαινιάζει το θέατρο Ριάλτο, το οποίο επέλεξε ως πρώτο τιμώμενο πρόσωπο τον άνθρωπο που επί 52 χρόνια διετέλεσε μαέστρος της  Χορωδίας του Άρη Λεμεσού, τον Μαρίνο Μιτέλλα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το θέατρο Ριάλτο, δεν είναι τυχαία που επιλέγηκε ο Μαρίνος Μιτέλλας να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα τιμηθεί στο νέο αυτό θεσμό, αφού όπως σημειώνει «συνέδεσε το όνομα του με τη μουσική παιδεία της πόλης, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση και το σεβασμό ανάμεσα στο φιλόμουσο κοινό της Κύπρου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο θέατρο Ριάλτο και σε αυτήν η χορωδία του Άρη Λεμεσού, υπό τη διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το κλασικό ρεπερτόριο και την ελληνική μουσική παραγωγή. Συμμετέχουν επίσης η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και πενταμελές μουσικό σχήμα, με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ, Γιώργου Μουζάκη….