Αρχική ΤΕΠΑΚ Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Steels for the Oil and Gas...

Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Steels for the Oil and Gas Industry and Other Harsh Conditions»

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Steels for the Oil and Gas Industry and Other Harsh Conditions» την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στις 9πμ.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι μέρος μιας σειράς εξειδικευμένων προγραμμάτων που άρχισε πέρυσι με το πρόγραμμα «Διάβρωση, Οξείδωση και Προστασία Μετάλλων/Τεχνικές Μέτρησης Διάβρωσης» και στοχεύει να μεταδώσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και γνώσεις στον τομέα των Ανοξείδωτων Χαλύβων για την αντιμετώπιση του ισχυρού διαβρωτικού περιβάλλοντος που υφίσταται στη Βιομηχανία Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου, Εγκαταστάσεων Αφαλάτωσης, Επεξεργασία Λυμάτων, Παραγωγή Ενέργειας, Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων/Εφαρμογών αλλά και πιο ήπιων περιπτώσεων όπως στις Βιομηχανίες Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών.

Στο εγγύς μέλλον προγραμματίζεται να ακολουθήσει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα/Πιστοποίηση «Cathodic Protection of Marine Metallic Structures-Level 1» από το French Corrosion Institute σε συνεργασία με το ΤΠΚ.

Διοργανωτής των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Γιώργος Κατωδρύτης του Τμήματος Μηχανολογίας και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πληροφορίες στο τηλ. 25002332/99440820e-mail: [email protected]

FLYER…

Προηγούμενο άρθροΧωματερή το Καρνάγιο, στο έλεος του κάθε ασυνείδητου η περιοχή
Επόμενο άρθροΈρχεται μίνι κάυσωνας το επόμενο τριήμερο