Αρχική Τελευταία Νέα Το CYPRUS LAND το μεσαιωνικό θεματικο πάρκο της Κύπρου με έδρα τη...

Το CYPRUS LAND το μεσαιωνικό θεματικο πάρκο της Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό άνοιξε επίσημα τις πόρτες του

Το CYPRUS LAND – το μεσαιωνικό πάρκο της Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό – άνοιξε επίσημα τις πόρτες του την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με μια θεαματική τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, του Δημάρχου Γερμασόγειας, κ. Αντρέα Γαβριηλίδη, και πλήθους εκλεκτών προσκεκλημένων.

Στο εσωτερικού του θεματικού πάρκου, που είναι ανοιχτό καθημερινά, βρίσκεται η μεγαλύτερη τρισδιάστατη απεικόνιση της Κύπρου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χειροποίητη κατασκευή-απεικόνιση του νησιού, η οποία – σε συνδυασμό με την 25 λεπτών ακουστική ξενάγηση – ταξιδεύει τους επισκέπτες στα φανταστικά μονοπάτια της μεσαιωνικής ιστορίας του νησιού.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου, η οποία καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.

Η κυρία Svetlana Petrachkova – Art Director και σχεδιάστρια της τρισδιάστατης κατασκευής που απεικονίζει την Κύπρο κατά την εποχή του Μεσαίωνα – τόνισε την εκπαιδευτική – και όχι μόνο – σημασία του θεματικού πάρκου για όλους τους Κύπριους αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.

Επισκεφθείτε το CYPRUS LAND, δείτε μεσαιωνικές ιστορίες να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη μεσαιωνική περιπέτεια. Θαυμάστε από κοντά τη μεγαλύτερη τρισδιάστατη απεικόνιση της Ευρώπης. Ξεναγηθείτε στην ιστορία και τους μύθους της μεσαιωνικής Κύπρου.

Περιδιαβείτε μεσαιωνικά χωριά και αφήστε τη λάμψη των πολεμικών ασπίδων να σας θαμπώσει. Μάθετε τα πάντα για τη μεσαιωνική τέχνη της χειροτεχνίας, της κεραμικής, της τοξοβολίας και των ψηφιδωτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματικό πάρκο CYPRUS LAND:www.cyprusland.com.cyhttps://www.facebook.com/CyprusLandLimassol/

 …