Αρχική ΑΕΛ Φαίνεται να έβαλε και πάλι το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο...

Φαίνεται να έβαλε και πάλι το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο Σοφο και να υπέγραψε τον Μπουένο

Κι΄εκεί που οι πληροφορίες σύγκλιναν ότι η ΑΕΛ δύσκολα θα αποκτούσε τον Ντανίλο Μπουένο λόγω του οικονομικού αφου έχει ήδη γίνει υπέρβαση του προυπολογισμού και υπάρχουν μεγάλες οφειλές για το κλείσιμο των κριτηρίων της UEFA, ο Ανδρέας Σοφοκλέους φαίνεται τελικά να έβαλε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να υπέγραψε τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπουένο αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, είναι κάτι σαν παλιάς κοποίς δεκάρι ο οποίος ωστόσο συγκλίνει στα πλάγια κι΄έχει το προφίλ του ποδοσφαιριστή τον οποίο εδώ και καιρό έψαχνε ο Πάμπος Χριστοδούλου μιας και στο ρόστερ δεν υπάρχει δεκάρι όπως το γνωρίζουμε μιας και οι Σαβανέ, Σόουζα και Παπάνκο είναι πιο αμυντικογενείς παίκτες.

Ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο έλυσε το συμβόλαιο του με την Μποταφόγκο την περασμένη Κυριακή και ήθελε κι΄αυτός πολύ να διασχίσει τον ωκεανό και να επιστρέψει στα 32 του χρόνια στην Ευρώπη. Η απόκτηση του ίσως πάντως να διαφοροποιήσει τα δεδομένα όσον αφορά το θέμα απόκτησης πλάγιου επιθετικού μιας και η μεταγραφή Μεγκά ήταν μέχρι πριν λίγο σίγουρη.

Επίσης δεν αποκλείεται πλέον μετά την διάθεση που δείχνει η διοίκηση της ΑΕΛ για να ενισχύση σε τέτοιο μεγάλο βαθμό την ομάδα, να δούμε και άλλες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής όπως την πιθανή επιστροφή του Ντόσσα Τζούνιορ ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του. Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής έχει εντείνει τις προσπάθειες επσιτροφής τους τις τελευταίες ώρες….

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Λεμεσού διοργανώνει Καλοκαιρινό πάρτυ στους ρυθμούς της δεκατίας του ’80 στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού
Επόμενο άρθροΠήρε αποτέλεσμα στην Ελβετία θα πάρει την πρόκριση στη Κύπρο, Γκρασχόπερς-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1