Αρχική Τελευταία Νέα «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» στο Παλιό Λιμάνι, στόχος να γίνει ο νέος χριστουγεννιάτικος θεσμός...

«Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» στο Παλιό Λιμάνι, στόχος να γίνει ο νέος χριστουγεννιάτικος θεσμός της Λεμεσού

Όπως εδώ και μέρες σας είχαμε ενημερώσει από μεθαύριο 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου στον χώρο του Πλαιού Λιμανιού θα στηθεί μια πραγματικά «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία».

Ο χώρος θα βρίσκεται μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα, με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Μεγάλη ατραξιόν θα είναι το παγοδρόμιο 200 τ.μ. που θα στηθεί στην μεγάλη πλατεία όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γλιστρήσουν στον πάγο, αλλά και να απολαύσουν πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες.

Ένα πειρατικό καράβι στολισμένο με αμέτρητα φωτάκια θα αποτελεί το κεντρικό στολίδι της «Χριστουγεννιάτικης Μαγείας», ενώ μια πλήρης χριστουγεννιάτικη αγορά θα στηθεί σε ξύλινα σπιτάκια, τα οποία θα προσφέρουν ποτά, φαγητό και καφέ.

Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους λιλιπούτειους φίλους του στο ζεστό καθιστικό του για να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους προτείνει παιδικές δραστηριότητες με χειροτεχνίες στο εργαστήρι του….