Αρχική Φούρπος Όταν ενθουσιάζεται δωρίζει τους τίτλους

Όταν ενθουσιάζεται δωρίζει τους τίτλους

Η ΑΕΛ έκανε το περασμένο Σάββατο,  έναν ακόμη τίτλο, δώρο στην Ομόνοια. Μετά το κύπελλο του περασμένου Μάη, ήλθε τώρα το Super Cup, το οποίο η ιστορία θα γράφει ότι το κέρδισε η Λευκωσιάτικη ομάδα.

Και η ΑΕΛ, όπως και τότε, τον Μάιο, χαιρεντισμένη τότε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα λόγω του επικείμενου προκριματικού για το Champions League, δεν πήρε στα σοβαρά τους δυο τίτλους.

Και αυτό θα πρέπει να καταγραφεί σαν έλλειψη εμπειρίας ή και στόφας μεγάλης ομάδας, ή και σαν αρχοντοχωριατισμός. Και ναι αρχοντοχωριατισμός ήταν και η μετάβαση του Πάμπου στις Βρυξέλλες, για να δει την Άντερλεχτ.

Ο προπονητής της ΑΕΛ θα έπρεπε να βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του που διεκδικούσε έναν τίτλο, να σεβαστεί τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο και την Άντερλεχτ θα μπορούσε να την δει μέσα από την τεχνολογία ακόμη και τρισδιάστατη.

Τον δυνόδεψε όμως στην πόλη του Μάνεκεν Πις κι΄ο κοντός Τζούνιορ. Αυτός που σε λίγο θα ονομάστει και ιπτάμενος, καμμιά σχέση με τον Πανίκο, λόγω των τόσων πολλών ταξιδίων που έκανε από τον περασμένο Μάιο. Ταξίδια όμως χωρίς και πολύ αποτέλεσμα.

Γιατί ο Ρούι Μιγκέλ δεν θυμίζει σε τίποτα Σίλας, δεν έχει καν την προσωπικότητα του συμπατριώτη του αλλά από ότι φαίνεται ούτε και τις ικανότητες του. Για τον Πάολο Σέρτζιο τι να πω; Αν πω κάτι δεν θα είναι καλό.

Ευτυχώς υπάρχει και ο πιτσιρικάς ο Έμπο, ο οποίος σώζει την παρτίδα των πτήσεων του κοντού. Από εκεί και πέρα τα κενά της ομάδας τα βλέπαμε όλοι και το Σάββατο τα είδε και το Curiosity από τον πλανήτη ΑΡΗ.

Η ΑΕΛ χρειαζόταν κατ΄αρχάς μια ακόμη πρωτοκλασάτη λύση στην μεσαία γραμμή, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό που συζητιόταν στα καφενεία. Η έλλειψη επιλογών στην θέση των στόπερ.

Καλή επιτυχία στην ιστορική βραδυά της επόμενης Τετάρτης. Κάντε όλη την Λεμεσό ξανά περήφανη και ραντεβού στα αστέρια φίλοι μου Αελίστες!

ο φούρπΟς    …