Αρχική Φούρπος Ίσως και λόγω νηστείας ανακάλυψαν όλοι την τασσιηνόπιταν ή αλλοιώς το τσίρειο...

Ίσως και λόγω νηστείας ανακάλυψαν όλοι την τασσιηνόπιταν ή αλλοιώς το τσίρειο στάδιο

Ο ένας ζητά άμεσα έκθεση για να εξεταστεί η κατάσταση του γηπέδου, ο άλλος βγάζει ανακοίνωση και λαικίζει, ο άλλος απειλεί και ο άλλος εκβιάζει, ο άλλος το κλείνει και αναμένουμε να το ανοίξει. Βασικά όλοι ανακάλυψαν ξανά την τασσιηνόπιταν.

Και δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει λόγω της Αγίας Εβδομάδας και λόγω της νηστείας που επιβάλλεται κατά την διάρκεια αυτών των ημερών ή αν απλά έτυχε αυτή την χρονική στιγμή, γιατί απλά ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα υποδεκτούν τον ΑΠΟΕΛ στην Λεμεσό.

Κι΄επειδή και παρόλο που δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας φούρπος, δεν τρώω ωστόσο κουτόχορτο, όλοι αυτοί κι΄αφου περάσουν οι μέρες, θα ξεχάσουν και τους σουβάδες που πέφτουν και το θέμα στατικότητας και το θέμα ανάγκης νέου γηπέδου.

Αυτό δηλαδή για το οποίο εμείς φωνάζουμε διαχρονικά, κάποτε και καθημερινά και αυτό για το οποίο η πολιτεία κλείνει τα μάτια και τα αυτιά και αγνοεί προκλητικά και θα έλεγα και ειρωνικά. Δηλαδή την ανάγκη ενός νέου γηπέδου στην Λεμεσό.

Άντε περαστικά μας, η ΚΟΠ σε λίγο θα ξαναανοίξει το γήπεδο, το ΑΠΟΕΛ θα αναγκαστεί τελικά να παίξει στην Λεμεσό και εγώ απλά θα ευχηθώ υγεία σε όλους μας. Α, και για να μην ξεχαστώ. Πρόεδρε του ΕΤΕΚ θα έπρεπε ήδη να έχεις παραιτηθεί.

ο φούρπΟς

 …