Αρχική Τελευταία Νέα ΑΚΕΛ για γήπεδο Λεμεσού: Τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου

ΑΚΕΛ για γήπεδο Λεμεσού: Τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου

Με ανακοίνωση της, η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού, αναφέρει σχετικά για το θέμα του νέου γήπεδου στη Λεμεσό ότι τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου και καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Το ΑΚΕΛ Λεμεσού αξιολογώντας τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου για τα τρία Σωματεία της Λεμεσού, διατυπώνει την αγωνία και την ανησυχία του για τις καθυστερήσεις, την κωλυσιεργία και γραφειοκρατία που επιδεικνύεται. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον τα πράγματα βρίσκονται εκτός ελέγχου, παρατηρείται τεράστια καθυστέρηση ως προς τα χρονοδιαγράμματα και δεν διαφαίνεται προοπτική επίλυσης των προβλημάτων.

Καλούμαι άμεσα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση του, όπως συντονισμένα και σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα Σωματεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους έναντι της πόλης και των Σωματείων της Λεμεσού. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ θα ζητήσει όπως συζητηθεί ως κατεπείγον στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής το θέμα.

Το ΑΚΕΛ Λεμεσού αξιολογώντας τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου για τα τρία Σωματεία της Λεμεσού, διατυπώνει την αγωνία και την ανησυχία του για τις καθυστερήσεις, την κωλυσιεργία και γραφειοκρατία που επιδεικνύεται. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον τα πράγματα βρίσκονται εκτός ελέγχου, παρατηρείται τεράστια καθυστέρηση ως προς τα χρονοδιαγράμματα και δεν διαφαίνεται προοπτική επίλυσης των προβλημάτων. Καλούμαι άμεσα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση του, όπως συντονισμένα και σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα Σωματεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους έναντι της πόλης και των Σωματείων της Λεμεσού. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ θα ζητήσει όπως συζητηθεί ως κατεπείγον στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής το θέμα.

Πηγή: OffSite