Αρχική Τελευταία Νέα Αύριο η εκδήλωση για το Ρεκόρ Γκίνες, 4,444 άτομα στο στάδιο του...

Αύριο η εκδήλωση για το Ρεκόρ Γκίνες, 4,444 άτομα στο στάδιο του Δήμου Λεμεσού κρατώντας πετσέτες

Για κατάρριψη του παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες για σχηματισμό ανθρώπινης αλυσίδας κρατώντας πετσέτες, για τους συνανθρώπους μας με αυτισμό, πάει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κάτι Μαγικό Πάντα Συμβαίνει»  

Χίλια τετρακόσια σαράντα τέσσερα (4,444) άτομα ψάχνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κάτι Μαγικό Πάντα Συμβαίνει» για να καταφέρει να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες, για σχηματισμό ανθρώπινης αλυσίδας κρατώντας πετσέτες. Η προσπάθεια θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο ποδοσφαιρικό στάδιο του Δήμου Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του ο οργανισμός αναφέρει «απλά, κοπιάστε στον χώρο με μία πετσέτα θαλάσσης, φέρτε μαζί σας μερικούς φίλους και αφιερώστε λίγο χρόνο από την μέρα σας για τον ευγενή αυτό σκοπό. Μίνιμουμ απαιτούμενος αριθμός ατόμων 3,000 (στοχεύουμε για 4,444!) Χορηγοί ευπρόσδεκτοι / Sponsors welcome Εθελοντές επαγγελματίες φωτογράφοι για καταγραφή του νέου ρεκόρ Γκίνες ευπρόσδεκτοι. Εθελοντές συντονιστές ευπρόσδεκτοι».

Μετά την συμπλήρωση της εθελοντικής αυτής προσπάθειας θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Η όλη εκδήλωση εμπίπτει μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του οργανισμού για παροχή βοήθειας στον κόσμο με αυτισμό, καθώς επίσης και στοχεύει ειδικότερα στην προώθηση του 1ου διεθνούς συνεδρίου με θέμα τον αυτισμό, στη Κύπρο.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, καθώς επίσης και υπό την προστασία του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Facebook: #MagicAlwaysHappens

E-mail: [email protected]

Twitter: @MagicAlwaysHap…