Αρχική Λεμέσιος Δεν είναι ο σωστός χώρος για τα μηχανήματα γυμναστικής η επίχωση/προκυμαία, δεν...

Δεν είναι ο σωστός χώρος για τα μηχανήματα γυμναστικής η επίχωση/προκυμαία, δεν είναι συνοικιακό πάρκο, βάλτε τα στον Γαρύλλη

Όπως μαθαίνω κάποιος οργανισμός είναι διατεθειμένος να αγοράσει και να τοποθετήσει κάποια όργανα γυμναστικής στο πάρκο της επίχωσης/προκυμαία, για να δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να γυμνάζονται με αυτά.

Το παίρνω σαν κάλη θέληση από τον οργανισμό που θα βάλει την ταπελούδα του και θέλει να την έχει εκεί στην καλύτερη βιτρίνα της πόλης, όμως διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια με την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου.

Το πάρκο της επίχωσης/προκυμαία δεν είναι ένα συνοικιακό πάρκο όπου και όπως σε πολλά μέρη του κόσμου τοποθετούνται τέτοιου είδους μηχανήματα κι’ όπου πολύς κόσμος καθημερινά γυμνάζεται σε αυτά.

Είναι η βιτρίνα της πόλης μας, η ατραξιόν της Λεμεσού, ένα τουριστικό αξιοθέατο, χώρος περιπάτου, χώρος συνάρθροισης σε καφετέριες, χώρος πολύ διαφορετικός, ένας χώρος πολύ ξεχωριστός.

Ως εκ τούτου και παρά την πίεση του οργανισμού, ο Δήμος Λεμεσού δεν πρέπει να αποδεκτεί την πρόταση ως έχει αλλά να την διαφοροποιήσει δίνοντας στον οργανισμό την επιλογή του γραμμικού πάρκου Γαρύλλη.

Καταλαβαίνω και αντιλαμβάνουμε ότι στο γραμμικό πάρκο Γαρύλλη η ταπελούδα δεν θα φαίνεται και τόσο πολλά, δεν θα είναι και τόσο λαμπερή. Εδώ είναι όμως που θα δούμε προθέσεις και τις πραγματικές διαθέσεις.

Υ.Γ. Τα όργανα γυμναστικής θα παραδοθούν σε τελετή στο ανατολικό άκρο της επίχωσης/προκυμαία το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00. Η δωρεά μόνο θετικά μπορεί να καταγραφεί. Η επιλογή του χώρου είναι όμως λάθος.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…