Αρχική Τελευταία Νέα Εγκλωβισμός επιβατών σε τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Εγκλωβισμός επιβατών σε τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών – Εγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες του οχήματος – Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού

Σύμφωνα με δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ήταν η ώρα 15:45 το απόγευμα της Κυριακής όταν λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών παρά το χωριό Μονάγρι.

Όχημα, στο οποίο επέβαινα τέσσερα πρόσωπα, παρέκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα δύο από τους επιβάτες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Για το περιστατικό ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Τα δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων, κι αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκαν σε σανίδες ακινητοποίησης και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο όπου και τους μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Πηγή: http://cyprustimes.com