Αρχική ΑΡΗΣ Εντυπωσιακή νίκη για τον ΑΡΗ ο οποίος νίκησε με 4-3 την Νέα...

Εντυπωσιακή νίκη για τον ΑΡΗ ο οποίος νίκησε με 4-3 την Νέα Σαλαμίνα, και τα τέσσερα γκολ ο Τουράν

Σπουδαίο “διπλό” με 4-3 πέτυχε ο ΑΡΗΣ στο στάδιο «Αμμόχωστος» απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές με την Λεμεσιανή ομάδα να καταφέρνει να το γυρίζει και να παίρνει το τρίποντο.

Η Νεα Σαλαμίνα προηγήθηκε μόλις στο 3΄ καθώς ο Σταμάτης Πάντος με κεφαλιά νίκησε τον Κόβατς. Άμεση ήταν η απάντηση για τον Άρη, ο οποίος με τον Τουράμ στο 8′ με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-1.  Στο 12΄ η Νεα Σαλαμίνα πήρε και πάλι προβάδισμα καθώς ο Βαττής με σουτ νίκησε τον Κόβατς, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση.

Ωστόσο και πάλι ο Τουράμ στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε εκ νέου. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα μίλησε και με το ξεκίνημα της επανάληψης όταν στο 53΄ έκανε το 2-3. Στο 67΄ η Νεα Σαλαμίνα ισοφάρισε με πέναλτι του Λεόν, με το τον Τουράμ να μιλά τελευταίος και με κεφαλιά στο 87΄ να γράφει το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Σέτκους, Βαττής (70΄ Παύλου), Λεόν (80΄ Λεμέσιος), Τζερόμ, Κούσουλος, Τζούρτζουριτς, Πάντος (80΄ Σιαθάς), Ευσταθίου, Ζιλέ, Βελκόφ, Καλογέρης

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Κέρκεζ, Ολίβα, Γκράσι, Χριστοφόρου, Ντάεμεν, Πιντσέλι, Τίμοφ (76΄ Χάκολα), Οκόγε, Γιούσεφ (80΄ Ντίνα), Τουράν…