Αρχική ΑΡΗΣ Ηττα 4-1 ο Άρης απο την Καρμιωτισσα

Ηττα 4-1 ο Άρης απο την Καρμιωτισσα

Θέαμα και γκολ απόλαυσαν όσοι επέλεξαν να δουν την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Άρη που έληξε με νίκη 4-1 υπέρ των γηπεδούχων

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και απειλούσε με τον Μοχάμετ ο οποίος είχε αρκετή όρεξη και άνοιξε το σκορ. Η Καρμιώτισσα αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Τσίσομ λίγα λεπτά αργότερα.

Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον Άρη όπως και η κούραση από τα δυνατά φιλικά της Ελλάδας. Η Καρμιώτισσα το εκμεταλεύτηκε και πέτυχε γρήγορα 2 γκολ στην επανάληψη με τους Παστελλή και Πάντο

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έβγαλε πολύ ωραία εικόνα και ενθουσίασε τον κόσμο της. Το πιο όμορφο γκολ ήταν το τέταρτο γκολ με ωραίο μονοκόμματο σουτ από τον Ελλαδίτη Σταύρου.

Σκόρερ:37′ Τσισόμ, 52’Παστελλής,57’Πάντος, 68’Σταύρου-31′ Μοχάμετ

ΣυνθέσειςΚαρμιώτισσα:Σοάρες, Μοδέστου, Παστελλής, Κυριάκου, Λαγκόμπε, Ρουσουνίδης,Χατζησπύρου,Δημητρίου,Πάντος,Τσισόμ,Σουλίδης(Ματσούκα,Πάλμερ,Μπακούρα,Φώκλας,Συγκρασίτης,Φωτίου,Αρέστη,Λ. Λουκά,Σταύρου)

Άρης:Δημητρίου,Πλακούας,Αουρέλιο,Μεσιρής.Στογιανόφ, Ντιαλό, Μοχάμετ,Αντωνίου Χ,Μπακούρα,Κύπρου,Αντωνίου Μ.(Παστελλής,Λοίζου,Μαλεκκίδης,Παχίπης,Ιερείδης,Κυριάκου)

Μεσίρης και Ντιαλό ήταν υπό δοκιμή

πηγη: lemesos-sports.com…