Αρχική Τελευταία Νέα Η «δύσκολη εξίσωση» για το τριπλό θανατηφόρο – Αρνούνται ότι πέρασαν με...

Η «δύσκολη εξίσωση» για το τριπλό θανατηφόρο – Αρνούνται ότι πέρασαν με κόκκινο

Τις διαδικασίες για έκδοσης διατάγματος κράτησης του 25χρονου που ενεπλάκη στο φοβερό θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή τριών νέων αναμένεται να ακολουθήσει σήμερα η Αστυνομία.
 
Δεν είναι βέβαιο ωστόσο αν ο 25χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ή αν λόγω της κατάστασης του, (νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ιδιωτική κλινική), θα χρειαστεί ο δικαστής να μεταβεί στο χώρο όπου νοσηλεύεται.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες το δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 25χρονου, όχι όμως για το θανατηφόρο, αλλά για τον ξυλοδαρμό του οδηγού ταξί στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
 
Ο οδηγός ταξί από τη Λεμεσό κατήγγειλε τον 25χρονο ως το πρόσωπο που τον ξυλοφόρτωσε στις 4 τα ξημερώματα, μια ώρα πριν από το τροχαίο. Η Αστυνομία εντόπισε την ταυτότητα του από τις πινακίδες εγγραφής του αυτοκινήτου του και προχώρησε σε έρευνες για εντοπισμό του.

Στο δρόμο για το μεροκάματο σκοτώθηκαν οι τρεις στο θανατηφόρο της Λεμεσού

Καταλείπει έγκυο σύζυγο ο οδηγός του μοιραίου οχήματος στη Λεμεσό – Πατέρας 5χρονη

Ωστόσο φαίνεται πως ο νεαρός άλλαξε αυτοκίνητο με φίλο του και μετέβη στα Πολεμίδια όπου ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή άλλων τριών νεαρών, όταν ένα εκ των δυο αυτοκινήτων, ακόμα δεν ξεκαθάρισε ποιο, πέρασε με κόκκινο.
 
Σημειώνεται πως σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε στον 25χρονο η ένδειξη ήταν 32 μg αντί 22, ενώ όπως διαφάνηκε οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.
 
Όσον αφορά το φοβερό θανατηφόρο η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί μαρτυρία για το ποίο από τα δύο αυτοκίνητα πέρασε με κόκκινο. Σημειώνεται πάντως πως ο 25χρονος ανακρινόμενος ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πέρασε με κόκκινο.

«Κλειδί» στις έρευνες του τριπλού θανατηφόρου ο συνοδηγός του 25χρονου
Η δύσκολη εξίσωση που έχει να λύσει η Αστυνομία χωρίς νέα μαρτυρία

Οι ανακριτές  που διερευνούν την υπόθεση έχουν να λύσουν ένα δύσκολο και σύνθετο γρίφο, αφού χωρίς  νέα μαρτυρία δύσκολα θα φθάσουν στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο.

Πάντως οι ανακριτές θεωρούσαν ότι κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θα έπαιζε ο μοναδικός μάρτυρας μέχρι στιγμής ο δεύτερος 25χρονος και συνοδηγός του 2ου διπλοκάμπινου, ωστόσο κι αυτός ισχυρίζεται πως ο φίλος του δεν πέρασε με κόκκινο.  

Σημειώνεται πως ο 25χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ