Αρχική Φούρπος Θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί προ πολλού, από την μέρα που επέτρεψες...

Θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί προ πολλού, από την μέρα που επέτρεψες να γίνει αυτό που έγινε πέρσι στο Τσίρειο

Από την στιγμή που τόσο εύκολα άφησες να συμβεί αυτό που έγινε πέρσι στο Τσίρειο και να πάνε του βρόντου οι κόποι και οι μόχθοι αλλά και οι ελπίδες τόσων χιλιάδων φίλων της ΑΕΛ, των ποδοσφαιριστών του Διοικητικού συμβουλίου, από εκείνη την στιγμή έπρεπε να είχες ήδη παραιτηθεί.

Και είναι απίστευτο όταν ακόμη και σήμερα δεν αντιλαμβάνεσε ότι δεν απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κυπρίων φιλάθλων. Ναι μπορεί τα σωματεία να σε ψηφίζουν, δεν ξέρω το γιατί αλλά θα υπάρχει ένα γιατί, αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζει και το τι νοιώθει ο κόσμος.

Όταν σε μόλις μερικά λεπτά πήρες το τρόπαιο του πρωταθλητή και αποχώρησες πέρσι από τα επίσημα του τσιρείου χωρίς να καταβάλεις την ελάχιστη προσπάθεια για να κριθεί ο τίτλος στον αγωνιστικό χώρο, τότε το Κυπριακό ποδόσφαιρο είχε πεθάνει και τότε έπρεπε να είχες αποχωρήσει κι΄εσύ.

Αλήθεια, τι μπορείς να πεις στον πιτσιρικά οπαδό της ΑΕΛ μετά τα όσα συνέβησαν προχθές στο ΓΣΠ; Γιατί δεν διακόπηκε το Λευκωσιάτικο ντέρμπι όταν μπροστά στον ίδιο διαιτητή, τον κύριο Μασιά έπεσε μια κροτίδα που τραυμάτισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άλλη μια ενώ ήταν χαμέ;

Γιατί και πάλι ο ίδιος διαιτητής δεν είχε διακόψει το παιγνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ όταν και πάλι με κροτίδα από την ίδια πλευρά είχε τότε τραυματιστεί ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ; Ο Βαλεντίνος Σιέλης αν δεν το θυμάσε. Ποιός θα απαντήσει αυτά τα αυτονόητα;

Κι΄επειδή δεν είναι ποτέ αργά, πράξε αυτό που πρέπει. Η ΚΟΠ επιτέλους χρειάζετα νεο αίμα και νέους ανθρώπους. Και δεν αντέχει άλλο το Κυπριακό πρωτάθλημα να διοικείται από πρώην προέδρους, συμβούλους και φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Κι΄αν είναι δυνατόν και καμμιάς άλλης ομάδας!

ο φούρπΟς…