Αρχική Λεμέσιος Μέχρι πότε ο ΚΟΤ θα ζημιώνει την πόλη μας, πως μπορεί να...

Μέχρι πότε ο ΚΟΤ θα ζημιώνει την πόλη μας, πως μπορεί να αποφασίζουν άλλοι για την Λεμεσό, πότε ο Δήμος Αγίου Αθανασίου θα διαμαρτυρηθεί;

image
image
image

Αυτό που έχει συμβεί με την αποβάθρα στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού με το ττέλιασμα της και την δημιουργία μιας εικόνας η οποία δεν θυμίζει τίποτα από πόλη τουριστική αλλά αντίθετα από στρατόπεδο συγκεντρώσεως πρέπει όλους στην Λεμεσό να μας ξαναπροβληματίσει.

Και το ερώτημα που θα πρέπει να ξανατεθεί είναι τόσο απλό. Μέχρι πότε ο ΚΟΤ ο οποίος έχει ξεγράψει την Λεμεσό από τον τουριστικό χάρτη της Κύπρου θα παίρνει αποφάσεις που ζημιώνουν την πόλη μας; Γιατί αυτό μαθαίνουμε και για ότι έχει συμβεί στην αποβάθρα τον ΝΟΛ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται από τους εκτελεστές της απόφασης, δημόσια έργα kai ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία, ότι δηλαδή η απόφαση πάρθηκε από τον ΚΟΤ, πιθανότατα γιατί είναι ο διαχειριστής στο Δασούδι, κάποιον βούλευτη και κάποιον πρώην έπαρχο όπως μας έχει λεχθεί.

Περίπλοκο το θέμα και κάπως μη κατανοητό. Ωστόσο αυτό που είναι ξεκάθαρο και απλό είναι ότι η παραλιακή της Λεμεσού θα πρέπει να μπει κάτω από μια, σε ενιαία διαχείριση, από μια αρχή Λεμεσιανών. Και με την ευκαιρία ερωτώ, πότε ο Δήμος Αγίου Αθανασίου θα διαμαρτυρηθεί;

Για την αποβάθρα…

ο ΛΕΜΕΣ ιος

 …