Αρχική Φούρπος Μακροβούτια, οικογενειάρχες και Λεμεσιανοί

Μακροβούτια, οικογενειάρχες και Λεμεσιανοί

Αυτά που γράψαμε την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν προφητικά. Ήταν απλά όσα βλέπουμε και γνωρίζουμε στα Κυπριακά γήπεδα, για πολλά χρόνια τώρα.

Και απλά, η ιστορία επαναλήφθηκε για μια ακόμη φορά. Ποδοσφαιριστές να ζητούν με βουτιές πέναλτι. Και με επακόλουθο τα όσα είδαμε στο τρίτο ημίχρονο.

Έτσι είναι. Εμείς στη Λεμεσό, όπως τουλάχιστον μας λένε, δεν είμαστε οικογενειάρχες. Αλλά κύριοι, δεν είμαστε ούτε και ηθοποιοί. Δεν είμαστε ούτε και πολιτικοί, ούτε και του συστήματος.

Η βαθμολογία του Κυπριακού πρωταθλήματος, είναι για μια ακόμη φορά «πειραγμένη». Στα Ελληνικά, είναι αλλοιωμένη. Και θα πούμε ξανά αυτό που είπαμε και την περασμένη εβδομάδα και ας το λάβουν σοβαρά όλοι οι αρμόδιοι.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Και φαίνεται ότι το φινάλε θα είναι αμφίρροπο και δραματικό. Η κάθε λεπτομέρεια από εδώ και πέρα μετρά και θα μετρήσει για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή.Υ.Γ. Για όσους έχουν κοντή μνήμη, θυμίζουμε. Στον αγώνα ΑΕΛ-Εθνικός στο Τσίρειο, ο διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΛ. Το παιγνίδι τελείωσε 0-0. Αυτό απλά…

ο φούρπΟς…