Αρχική Τελευταία Νέα Μικρό παιδάκι περιφερόταν ολομόναχο και ξυπόλητο σε γειτονιά της Λεμεσού

Μικρό παιδάκι περιφερόταν ολομόναχο και ξυπόλητο σε γειτονιά της Λεμεσού

Εντόπισαν παιδάκι να περιφέρεται μόνο και ξυπόλητο σε περιοχή της Λεμεσού – Κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν τις αρχές κάτοικοι της περιοχής

Γύρω στις 7 το απόγευμα εντοπίστηκε παιδάκι περίπου 4 ετών να περιφέρεται ολομόναχο και ξυπόλητο πλησίον της Εκκλησίας Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό που βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο.

Κάτοικοι της περιοχής που είδαν το παιδάκι κινητοποιήθηκαν ανησυχώντας για το τι θα μπορούσε να του συμβεί καθώς ήταν ασυνόδευτο.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τους γονείς του παιδιού.

Δόθηκαν κάποιες πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής οι οποίες αξιολογούνται από την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέφεραν το παιδάκι στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας έως ότου γίνει κάποια σχετική αναφορά.

Και δεύτερη περίπτωση στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Στο μεταξύ, όπως ενημερώθηκε η Αστυνομία, και δεύτερο παιδάκι τριών ετών βρέθηκε να περιφέρεται στο Δημόσιο Κήπου Λεμεσού και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί το μετέφεραν στον φρουρό του Κήπου έως ότου τον αναζητήσουν οι γονείς του, οι οποίοι ενδεχομένως να τον ψάχνουν μόνοι τους στο χώρο του Κήπου.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ουδείς επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για να αναφέρουν ότι έχουν χάσει το παιδί τους.

Πηγή: CyprusTimes