Αρχική Φούρπος Πρώτο, δεν είναι φυσιολογικό, δεύτερο, δεν ισχύει, τρίτο, μεγάλη η προπαγάνδα των...

Πρώτο, δεν είναι φυσιολογικό, δεύτερο, δεν ισχύει, τρίτο, μεγάλη η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε., τέταρτο, δεν τσιαττίζει πως να το κάνουμε!

Δεν τσιαττίζει πως να το κάνουμε; Δεν μπορεί να είσαι οπαδός της Ομόνοιας ή του ΑΠΟΕΛ και να λες ότι είσαι Λεμεσιανός. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν ισχύει ότι αυτό το φαινόμενο είναι μαζικό.

Αντιθέτως αυτό το θέμα το παρουσιάσαν και το παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. στα πλαίσια της γνωστής προπαγάνδας. Οι Λεμεσιανοί ποδοσφαιρόφιλοι υποστηρίζουν τις ομάδες της πόλης τους.

Υπάρχουν βεβαίως και οι εξαιρέσεις. Αυτές που είναι κατάλοιπα κομματικών ή πολιτικών πεποιηθήσεων, ανθρώπων που ήλθαν από τις κατεχόμενες περιοχές και κάποιοι λίγοι που έτσι.

Κάθε χρόνο όμως και λιγότεροι. Κάθε χρόνο και πιο Λεμεσιανοί. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι “επαναπατρίζονται”. Γιατί όπως και στην αρχή σας λέω, δεν τσιαττίζει, δεν είναι φυσιολογικό.

Σε όλους τους Λεμεσιανούς ποδοσφαιρόφιλους, σ΄αυτούς που αγαπάνε τις ομάδες της πόλης τους, τους αφιερώνω το πιο κάτω video από την παρουσίαση της φανέλας της ομάδας της ΝΑΠΟΛΙ!

Δείτε τι σημαίνει να είσαι περήφανος για την πόλη σου!

ο φούρπΟς

K | CHI AMA NON DIMENTICA | NVideo Presentazione Maglia Ufficiale SSC Napoli 2015/2016.Scopri di più http://goo.gl/8AZbMY

Posted by SSC Napoli – Official Page on Sunday, July 12, 2015…