Αρχική ΑΡΗΣ Ταξίαρχοι, “Μην διώξετε τον Άρη μας από την Λεμεσό. Θα ήταν ένα...

Ταξίαρχοι, “Μην διώξετε τον Άρη μας από την Λεμεσό. Θα ήταν ένα μεγάλο έγκλημα…”

Αναλυτικά:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα που προέκυψε και αφορά την έδρα της ομάδας μας για την νέα χρονιά θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να εκφράσουμε την δική μας άποψη αλλά και τους προβληματισμούς μας.

Καταρχάς η θέση η δική μας αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών του Άρη είναι ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φύγει η ομάδα μας από την πόλη μας. Πράξεις σαν αυτές είναι μαύρες σελίδες στην ένδοξη ιστορία του σωματείου μας και δεν θέλουμε ουτε καν να σκεφτούμε αυτό το ενδεχόμενο.

Ως εκ τούτου καλούμε το Δ.Σ. της ομάδας μας να λάβει απόφαση σωστή και μετρημένη για το πιο πάνω θέμα.

Σκοπός μας είναι να φτιαχτεί μια ομάδα δυνατή αλλά και οι “300” να αυξηθούν όχι να μειωθούν.

Ενδεχόμενη μετανάστευση της ομάδας σε άλλη πόλη είναι αναπόφευκτο ότι θα φέρει σημαντική μείωση του κόσμου και των υποστηρικτών της ομάδας μας.

Από την άλλη καλούμε το Δ.Σ του ΓΣΟ να αναλογιστεί τις συνθήκες της εποχής και ότι όπως η χώρα μας περνά οικονομική κρίση έτσι και τα σωματεία της πόλης μας αντιμετωπιζουν οικονομικές δυσκολίες και χρειάζονται διευκολυνσεις για σκοπούς επιβίωσης.

Σας καλούμε όλους ενώπιον των ευθυνών σας.

Μην διώξετε τον Άρη μας από την Λεμεσό. Θα ήταν ένα μεγάλο έγκλημα. . . Αναμένουμε θετική εξέλιξη και προσπάθεια από όλους. …

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΆΡΗ ΛΕΜΕΣΟΎ < < ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ > >

Υ.Γ 1. ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΈΚΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.Υ.Γ 2 . Μην μας στερήσετε το δικαίωμα να βλέπουμε την ομάδα μας….