Αρχική Φούρπος Τελικά πρέπει να έχουν δίκαιο, είμαστε όλοι μας Αντιαποελίστες και όπως έγραψε...

Τελικά πρέπει να έχουν δίκαιο, είμαστε όλοι μας Αντιαποελίστες και όπως έγραψε και στο facebook ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ αδικήθη

Πολλοί ίσως να έχουν ξαφνιαστεί με τα όσα έγραψε ο πρώην πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης μετά το παιγνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια.

«Ο ΑΠΟΕΛ χθες αδικήθηκε όπως πολλές φορές φέτος»! Αυτό ήταν η σημαντικότερη ατάκα των όσων έγραψε ο κύριος Ποταμίτης ο οποίος έγραψε όσα έγραψε γιατί πραγματικά τα πιστεύει.

Και είναι αυτό που θα πρέπει να μας κάνει να ανησυχήσουμε ακόμη περισσότερο. Δηλαδή ότι δεν υπάρχει επίγνωση της πραγματικότητας για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Βεβαίως αυτό το βίωσαν στο πετσί τους πλέον και οι δυο Λεμεσιανές ομάδες, δυστυχώς. Πέρσι ήταν η ΑΕΛ που “έχασε” το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και τάχατες λόγω μιας τσάκρας.

Φέτος ήταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ο οποίος με την σειρά του χάνει τον τίτλο γιατί αυτό συνηθίσαμε να συμβαίνει. Τα “ανθρώπινα” διαιτητικά λάθη να ευνοούν πάντα αυτούς που πιστεύουν ότι αδικούνται.

Εν κατακλείδι η Λεμεσός βίωσε το περασμένο Σαββάτο ότι περίπου βίωσε και πριν από έναν σχεδόν χρόνο. Τότε συνέβηκε στο Τσίρειο στάδιο και τώρα σε δυο γήπεδα ταυτόχρονα.

Κι΄όπως εύστοχα έγραψε στο facebook του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο συμπαθής Μάριος Αντωνίου, «η περσινή τσάκρα ξαναέπαιξε σήμερα σε δυο γήπεδα»!

Τελικά πρέπει να έχουν δίκαιο. Είμαστε όλοι μας Αντιαποελίστες! Αυτό φταίει…

ο φούρπΟς

 …