Αρχική Λεμέσιος Τι μας έδειξε και τι απέδειξε η μεγάλη επιτυχία του “πάμπορου”; Το...

Τι μας έδειξε και τι απέδειξε η μεγάλη επιτυχία του “πάμπορου”; Το αυτονόητο, ότι η Λεμεσός θα έπρεπε να προσφέρει θαλάσσιες διαδρομές!

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το έθιμο του “πάμπορου” στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φετινού κατακλυσμού δεν απέδειξε κάτι που δεν γνωρίζουμε όλοι μας στην Λεμεσό αλλά μας θύμισε ότι η Λεμεσός θα έπρεπε να προσφέρει θαλάσσιες διαδρομές.

Και θα έπρεπε να το προσφέρει αυτό από χθες. Αλλά ας είναι. Ας το κάνει σήμερα και τώρα ιδιαίτερα με την προσθήκη στην προκυμαία και των αποβαθρών, αυτό μπορεί να γίνεται και να προσφέρεται πολύ πιο εύκολα.

Φάνηκε στον κατακλυσμό. Τόσο από ντόπιους αλλά κι΄από ξένους. Γιατί δεν το βάζετε έλεγαν κάθε Σαββατοκυρίακο; Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αντι για καταμαράν να ήταν ένα πιο παραδοσιακό καραβάκι.

Υπάρχουν τέτοια, σήμερα είδα ένα στο χρώμα μπλε να αρμενίζει κατά μήκος της παραλίας της πόλης μας. Είναι κάτι για το οποίο ο Δήμος Λεμεσού θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες όπως λεω και πιο πάνω και όπως ο κόσμος ζητά, χθες!

Για να δούμε αν θα το κάνει!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…

image