Αρχική ΑΕΛ Φαίνεται να έβαλε και πάλι το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο...

Φαίνεται να έβαλε και πάλι το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο Σοφο και να υπέγραψε τον Μπουένο

Κι΄εκεί που οι πληροφορίες σύγκλιναν ότι η ΑΕΛ δύσκολα θα αποκτούσε τον Ντανίλο Μπουένο λόγω του οικονομικού αφου έχει ήδη γίνει υπέρβαση του προυπολογισμού και υπάρχουν μεγάλες οφειλές για το κλείσιμο των κριτηρίων της UEFA, ο Ανδρέας Σοφοκλέους φαίνεται τελικά να έβαλε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να υπέγραψε τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπουένο αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, είναι κάτι σαν παλιάς κοποίς δεκάρι ο οποίος ωστόσο συγκλίνει στα πλάγια κι΄έχει το προφίλ του ποδοσφαιριστή τον οποίο εδώ και καιρό έψαχνε ο Πάμπος Χριστοδούλου μιας και στο ρόστερ δεν υπάρχει δεκάρι όπως το γνωρίζουμε μιας και οι Σαβανέ, Σόουζα και Παπάνκο είναι πιο αμυντικογενείς παίκτες.

Ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο έλυσε το συμβόλαιο του με την Μποταφόγκο την περασμένη Κυριακή και ήθελε κι΄αυτός πολύ να διασχίσει τον ωκεανό και να επιστρέψει στα 32 του χρόνια στην Ευρώπη. Η απόκτηση του ίσως πάντως να διαφοροποιήσει τα δεδομένα όσον αφορά το θέμα απόκτησης πλάγιου επιθετικού μιας και η μεταγραφή Μεγκά ήταν μέχρι πριν λίγο σίγουρη.

Επίσης δεν αποκλείεται πλέον μετά την διάθεση που δείχνει η διοίκηση της ΑΕΛ για να ενισχύση σε τέτοιο μεγάλο βαθμό την ομάδα, να δούμε και άλλες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής όπως την πιθανή επιστροφή του Ντόσσα Τζούνιορ ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του. Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής έχει εντείνει τις προσπάθειες επσιτροφής τους τις τελευταίες ώρες….