Αρχική Τελευταία Νέα Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη και παραθαλάσσια οικόπεδα πουλά η Τράπεζα Κύπρου με τιμές που ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ακίνητα που απέκτησε η Τράπεζα Κύπρου μετά από συμβιβασμό με δανειολήπτες βρίσκονται προς πώληση σε ειδική ιστοσελίδα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος (ΔΔΑ) με σκοπό την αποφόρτιση πόρων και των πιέσεων στις μονάδες ανακτήσεων δανείων.

Μεταξύ άλλων ακινήτων στην ιστοσελίδα, βρίσκονται προς πώληση κομμάτια γης με τιμές που ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 19.250.000.

Μάλιστα, για το φθηνότερο κομμάτι γης, αξίας 100 ευρώ, αλλά και για το ακριβότερο που κατέχει η Τράπεζα Κύπρου έχουν ήδη έχει κατατεθεί προσφορές από ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Όσον αφορά το φθηνότερο κομμάτι γης, πρόκειται για ακίνητη περιουσία που βρίσκεται στα Λατσιά, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο, έκτασης 196 τ.μ., με τιμή πώλησης μόλις τα 100 ευρώ.

1aa

Το ακριβότερο κομμάτι γης βρίσκεται στην Πύλα. Πρόκειται για παραθαλάσσιο οικόπεδο, που βρίσκεται 1 χιλ. μακριά από το «Palm Beach Hotel» και 450 μέτρα από το «Lordos Beach Hotel».

2aa

Είναι συνολικής έκτασης 33,335 τ.μ. με ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ το ακίνητο καλύπτεται από όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεπικοινωνίες).

Στα αζήτητα το ακριβότερο ακίνητο της Τράπεζας Κύπρου

Το πιο γνωστό και ακριβότερο ακίνητο που κατέχει η Τράπεζα Κύπρου και βρίσκεται προς πώληση είναι η πρώην υπεραγορά Ορφανίδης στον Στρόβολο.

orfan

Με τρείς ορόφους, συνολική έκταση 59.437 τ.μ. και 1.126 χώρους στάθμευσης το πρώην εμπορικό κέντρο Ορφανίδη που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στα όρια του Δήμου Στροβόλου, αποτελεί το ακριβότερο ακίνητο που κατέχει αυτή τη στιγμή η Τράπεζα Κύπρου και διατίθεται προς πώληση στην ιστοσελίδα Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων (REMU), έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρώην εμπορικό κέντρο είναι από τα πρώτα που καταχωρήθηκαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ωστόσο, αν και πέρασαν μήνες παραμένει στα αζήτητα και πλέον, μετά την πώληση οικοπέδου στον Πύργο της Λεμεσού που είχε αξία 42 εκατ. ευρώ, παίρνει τα σκήπτρα ως το ακριβότερο ακίνητο που κατέχει η Τράπεζα Κύπρου.

BusinessNews