Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του «πατέρα» από τα 12 της χρόνια

Λεμεσός: Έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του «πατέρα» από τα 12 της χρόνια

Σε απ’ ευθείας δίκη παραπέμφθηκε σήμερα απ’ το Δικαστήριο Λεμεσού για τις 13 του προσεχούς Ιουνίου ο 44χρονος «πατέρας», προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν για βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση του ίδιου του, του παιδιού.  
 
Η υπόθεση ήρθε στο φως παραμονές Χριστουγέννων, όταν η 22χρονη μετά από παρότρυνση και την βοήθεια ψυχολόγου, απευθύνθηκε στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι από τα 12 της χρόνια μέχρι και τα 22 της, έπεφτε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα
 
Μετά την καταγγελία η Αστυνομία «φόρεσε χειροπέδες» στον 44χρονο ο οποίος ανακρινόμενος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη σε όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται ότι  η κόρη του προέβη στην καταγγελία για να τον εκδικηθεί.
 
Ανατριχιαστικές ήταν οι λεπτομέρειες της 22χρονης, σύμφωνα με την κατάθεσή της. Ανέφερε πως  η τελευταία φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέληση της ήταν μόλις δεκαπέντε ημέρες, πριν προβεί στην καταγγελία.
 
Ο 44χρονος μετά την παραπομπή του σε δίκη, αφέθηκε ως την ημερομηνία εκδίκασης ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, που ίσχυαν από τη μέρα της σύλληψής του.