Αρχική Τελευταία Νέα Άφαντος για 13 ημέρες ο 85χρονος Δημήτρης Γρηγορίου

Άφαντος για 13 ημέρες ο 85χρονος Δημήτρης Γρηγορίου

Συνεχίζονται  οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή των χωριών Τίμη – Αναρίτα για τον εντοπισμό του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του εδώ και δεκατρείς μέρες και συγκεκριμένα  από την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ο Γρηγορίου βγήκε για τον τακτικό του περίπατο στην περιοχή Ελεούδια της Τίμης στις 19 του μήνα και δεν επέστρεψε σπίτι. Κατά την αναχώρηση του ο 85χρονος φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε πουλόβερ.

Στις έρευνες που δεν έχουν έχουν σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες, συμμετέχουν περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίου. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει κατά διαστήματα  και το κλιμάκιο ανιχνευτικών σκύλων.

Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά.

Η Αστυνομία παρακαλεί  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Προηγούμενο άρθροΑυτόν καταζητεί η Αστυνομία για την κλοπή τέφρας στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΤο ακριβότερο ακίνητο της Altamira είναι στον Ύψωνα (video+pics)