Αρχική Τελευταία Νέα Ληστεία με ρόπαλα στη Λεμεσό για… 15 ευρώ!

Ληστεία με ρόπαλα στη Λεμεσό για… 15 ευρώ!

Με λεία 15 ευρώ και αριθμό τσιγάρων έφυγαν οι δράστες ληστείας περιπτέρου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Για την υπόθεση ανακρίνονται τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν λίγο αργότερα.
 
Η ληστεία  διαπράχθηκε στις 4.35 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, τρία πρόσωπα εισήλθαν  σε περίπτερο που βρίσκεται στην οδό  1η Απριλίους, στην περιοχή  Αγίας Φύλας και με την απειλή ρόπαλου, ζήτησαν από τον υπάλληλο, στην κυπριακή διάλεκτο τις εισπράξεις.
 
Ο υπάλληλος τους έδωσε χρηματικό ποσό 15 ευρώ. Οι δράστες άρπαξαν επίσης αριθμό πακέτων τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή. Ενημερώθηκε η αστυνομία περίπολα της οποίας μετέβησαν επί τόπου και άρχισαν έρευνες.
 
Έπειτα από σαρωτικές έρευνες και  αξιολόγηση πληροφοριών που δόθηκαν από πολίτες, εντοπίστηκε στην περιοχή του στρατοπέδου Πολεμιδιών ένα αυτοκίνητο για το οποίο υπήρχε  μαρτυρία ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες της ληστείας.
 
Εντός του αυτοκίνητου επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων οι τρεις ομοίαζαν με την περιγραφή των ληστών.Το αυτοκίνητο ανακόπηκε και οι τέσσερις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρίνονται.