Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη 19χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και επίθεση εναντίον αστυνομικών με μαχαίρι

Σύλληψη 19χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και επίθεση εναντίον αστυνομικών με μαχαίρι

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, εντόπισαν γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο στο οποίο να επιβαίνουν δύο πρόσωπα, να βρίσκεται σταθμευμένο στην άκρη δρόμου σε περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος, φέρονται να έσκυψαν, κινώντας τις υποψίες των μελών του ΟΠΕ. Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας θέτοντας σε λειτουργία τον αστυνομικό φάρο και τη σειρήνα του περιπολικού, προσέγγισαν το όχημα ενώ ταυτόχρονα ο συνοδηγός σε αυτό κατέβηκε από το αυτοκίνητο.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας υπέδειξαν την αστυνομική τους ταυτότητα, ζήτησαν τα στοιχεία τους. Αμέσως, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε τη ζακέτα φόρμας που φορούσε και προσπάθησε να τραβήξει μαχαίρι που είχε από μέσα.

Το μέλος του ΟΠΕ αντιλαμβανόμενο την κίνηση του συγκεκριμένου προσώπου, τον άρπαξε από το χέρι. Ο άντρας φέρεται να κτύπησε τον αστυνομικό στο στήθος και να προσπάθησε ξανά να ανασύρει το μαχαίρι, χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού τα μέλη της αστυνομίας το απέσπασαν και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 19χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων περίπου. Αυτός επανασυνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.