Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Κλοπή 2 οχημάτων πολυτελείας – Ανησυχία για χρησιμοποίηση σε εγκληματικές ενέργειες

Λεμεσός: Κλοπή 2 οχημάτων πολυτελείας – Ανησυχία για χρησιμοποίηση σε εγκληματικές ενέργειες

Πονοκέφαλο προκαλούν οι δύο κλοπές αυτοκινήτων χθες στη Λεμεσό. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε εγκληματική ενέργεια ή ληστεία και γι’ αυτό η Αστυνομία, έχει τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή.

Τα δυο οχήματα εκλάπησαν χθες το βράδυ από τη Λινόπετρα και τη Μουταγιάκα. Οι ιδιοκτήτες τους, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο σπίτι κατά την αναχώρηση τους, κάτι που έκανε το έργο των κλεφτών εύκολο.

Οι δύο κλοπές πονοκεφαλιάζουν την Αστυνομία Λεμεσού, αφού δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν σε κάποια εγκληματική ενέργεια ή ληστεία. Γι αυτό και δόθηκαν οδηγίες για αυξημένη επαγρύπνηση σε διάφορες περιοχές υψηλού κινδύνου.

Με οδηγίες του Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού, αυξήθηκαν οι περιπολίες τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τις βραδυνές ώρες, ενώ γίνεται και παρακολούθηση τραπεζικών ιδρυμάτων και άλλων πιθανών στόχων.

Να θυμίσουμε ότι σε όλες τις ληστείες τραπεζών, χρυσοχοείων και εγκληματικών ενεργειών που διαπράχθηκαν τελευταία στη Λεμεσό, χρησιμοποιήθηκαν πάντα κλοπιμαία οχήματα, τα οποία στη συνέχεια βρέθηκαν να φλέγονται.

Πηγη:.ant1iwo.com