Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να έδειρε 2 νεαρούς

Λεμεσός: Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να έδειρε 2 νεαρούς

Χειροπέδες σε 34χρονο Αστυνομικό στη Λεμεσό –  Γρονθοκόπησε νεαρούς στη Λεμεσό – Τον αναγνώρισε ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν – Τέθηκε υπό 2ήμερη κράτηση και φρουρείται στο Νοσοκομείο – Διερευνά η Αστυνομία – Όλες οι πληροφορίες

Υπόθεση ξυλοδαρμού εναντίον Αστυφύλακα διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, 4 νεαρά πρόσωπα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, τα οποία επέβαιναν σε όχημα παραλίγο να συγκρουστούν με όχημα το οποίο οδηγούσε πρόσωπο με συνοδηγό Αστυνομικό, και το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία που υπάρχει στο ΤΑΕ Λεμεσού, παραβίασε φώτα τροχαίας.

Ακολούθως, τα οχήματα συναντήθηκαν σε παρακείμενη οδό όπου σταμάτησαν πλάι πλάι. Ο Αστυνομικός εξήλθε του οχήματος και φέρεται να χτύπησε με γροθιές τον συνοδηγό καθώς και νεαρό ο οποίος  καθόταν στο πίσω κάθισμα. Την ίδια στιγμή ο φίλος του Αστυνομικού επενέβη και προσπάθησε να τον αποτρέψει, με αποτέλεσμα οι νεαροί να βρουν την ευκαιρία να φύγουν και να μεταβούν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν την υπόθεση.

Οι δύο νεαροί που δέχθηκαν χτυπήματα μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών. Όπως διαπιστώθηκε υπέστησαν διάφορα κατάγματα.

Ο οδηγός αναγνώρισε τον 34χρονο Αστυνομικό ως το πρόσωπο που χτύπησε τους άλλους δύο νεαρούς.

Εναντίον του 34χρονου Αστυνομικού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία προσωποκράτησής του διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια, ένιωσε αδιαθεσία.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 2ήμερη προσωποκράτησή του για διευκόλυνση των ερευνών, και ο 34χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο καρδιολογικό τμήμα.

Πηγή: CyprusTimes