Αρχική Τελευταία Νέα Τραυματίστηκαν 2 κυνηγοί και ο ένοχος τράπηκε σε φυγή

Τραυματίστηκαν 2 κυνηγοί και ο ένοχος τράπηκε σε φυγή

Τις συνθήκες τραυματισμού 56χρονου και 66χρονου, κατά την χθεσινή τους κυνηγετική εξόρμηση, διερευνά η Αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30μ.μ., ενώ 56χρονος και 66χρονος, κάτοικοι Λευκωσίας, κυνηγούσαν σε περιοχή κοντά στο Δάσος Αγνοουμένων, στην Ακτή του Κυβερνήτη, στο Πεντάκομο Λεμεσού, δέχθηκαν πυροβολισμό, στα πόδια από άλλο άγνωστο κυνηγό. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που εξετάζει η Αστυνομία, ο άγνωστος κυνηγός φέρεται να βρισκόταν σε απόσταση 40 μέτρων περίπου, από τους δύο κυνηγούς και στην προσπάθειά του να πυροβολήσει θήραμα, τραυμάτισε τους δύο κυνηγούς στα πόδια.
Ο άγνωστος κυνηγός, φέρεται να αντιλήφθηκε την πράξη του, να προσέγγισε τον 56χρονο και τον 66χρονο και να απολογήθηκε για το λάθος του. Ωστόσο στη συνέχεια έφυγε από τη σκηνή, με διπλοκάμπινο όχημα μάρκας NISSAN NAVARA ή CHEVROLET, χρώματος πιθανόν ασημί.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν, από άλλο κυνηγό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στα πόδια. Αφού αφαιρέθηκε αριθμός σφαιριδίων από τα πόδια του 56χρονου και το δεξιό μηρό του 66χρονου, οι δύο κυνηγοί έλαβαν εξιτήριο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό, ή και τον ίδιο τον εμπλεκόμενο κυνηγό, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, στο τηλέφωνο 25805700 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.