Αρχική Τελευταία Νέα Συνελήφθη στα κατεχόμενα μετά από 2 μήνες ο 24χρονος δραπέτης της Γερμασόγειας

Συνελήφθη στα κατεχόμενα μετά από 2 μήνες ο 24χρονος δραπέτης της Γερμασόγειας

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από τη ψευδοαστυνομία ο 24χρονος Mehmet Nikolas Mehmet, ο οποίος απέδρασε από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας στις 09 Σεπτεμβρίου 2021.

Το χρονικό της απόδρασης

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που βρίσκεται εγκατεστημένο στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας κατέγραψε τις κινήσεις του 24χρονου δραπέτη Nikola Mehmet, εναντίον του οποίου οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. 

Οι εικόνες καταδεικνύουν ότι ο 24χρονος πριν από την απόδραση του βρισκόταν σε ειδικό δωμάτιο ασφαλείας, μαζί με αστυνομικούς και χωρίς να φέρει χειροπέδες. Πρόκειται για το δωμάτιο όπου οι κρατούμενοι συναντώνται με τους δικηγόρους τους ή προετοιμάζονται για την μεταφορά τους σε άλλο αστυνομικό σταθμό ή στο δικαστήριο. Με την αποχώρηση των αστυνομικών, ο 24χρονος διακρίνεται να σπρώχνει την πόρτα ασφαλείας του δωματίου η οποία δεν ανοίγει από μέσα, να προχωρά προς την έξοδο του αστυνομικού σταθμού, να κοιτάζει δεξιά και αριστερά και να φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Ο δραπέτης έγινε αντιληπτός από εργάτες παρακείμενης οικοδομής, οι οποίοι μάλιστα του φώναξαν να σταματήσει. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος είχε συλληφθεί μετά από καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού, μαζί με 35χρονο από τη Λάρνακα. Στην κατοχή τους είχαν εντοπιστεί πλαστά χαρτονομίσμα των 100 ευρώ και ποσότητες ναρκωτικών: κάνναβης και crystal ice.