Αρχική Τελευταία Νέα Αντίστροφη μέτρηση για τα «Λεμέσια 2021» – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Αντίστροφη μέτρηση για τα «Λεμέσια 2021» – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Τα «Λεμέσια 2021» επιστρέφουν δυναμικά και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό θέαμα και έντονες συγκινήσεις, προσελκύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ο Δήμος Λεμεσού δέχεται από ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και ομάδες δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 23.7.2021.

Στην αίτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιγράψουν το άθλημα ή το αγώνισμα με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν στα «Λεμέσια 2021», στη βάση των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής, όπως αυτοί περιγράφονται στη σελίδα του Δήμου Λεμεσού: https://bit.ly/3600ZZG.

Αξίζει να σημειωθεί Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σημειώνεται ότι τα «Λεμέσια», το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!