Αρχική Τελευταία Νέα Τελικά τι θα γίνει με την Γιορτή του Κρασιού 2021;

Τελικά τι θα γίνει με την Γιορτή του Κρασιού 2021;

Πέρσι, παρά τις προσπάθειες για να γίνει η Γιορτή του Κρασιού σε μικρότερης εμβέλειας εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κρασί, δεν κατέστη δυνατόν να γίνει οτιδήποτε λόγω της πανδημίας που βρισκόταν σε αρχικά στάδια.

Φέτος, ο Δήμος Λεμεσού είχε ανακοινώσει στις αρχές του Καλοκαιριού ότι η Γιορτή του Κρασιού 2021 προγραμματίζεται μέσα στον μήνα Οκτώβρη με πανηγυρικό και αναβαθμισμένο τρόπο, αφού φέτος γιορτάζονται τα 60χρονα της Γιορτής του Κρασιού. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Γιορτής του Κρασιού θα είναι 8 με 17 Οκτωβρίου 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του LemesosBlog, αν και οι προετοιμασίες για μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της πόλης προχωρούν, δεν έχει δοθεί ακόμη το “πράσινο φως” από το Υπ. Υγείας, το οποίο όπως φαίνεται περιμένει να δει το ποσοστό εμβολιασμού της χώρας να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, αλλά και να αξιολογήσει την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Γι΄ αυτό αναμένονται αποφάσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, με ευχή όλων όπως πραγματοποιηθεί η γιορτή που τόσο αγαπάνε οι Λεμεσιανοί και τόσοι άλλοι επισκέπτες, ακόμη και προσαρμοσμένη στις συνθήκες της πανδημίας.