Αρχική Τελευταία Νέα Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο 21χρονος Ε/κ που βασάνιζε 18χρονο με...

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο 21χρονος Ε/κ που βασάνιζε 18χρονο με αναπτήρα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο 21χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη χθες και φέρεται να κακοποιούσε επανειλημμένα 18χρονο Ρουμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε σοβαρά εγκαύματα, που προκλήθηκαν από αναπτήρα, σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην κλινική εγκαυμάτων. Η κατάστασή του, αν και σοβαρή, παραμένει σταθερή.

Η Αστυνομία θα ζητήσει την έκδοση διατάγματος κράτησής του 21χρονου, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για σαδιστή, για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό την πρόκληση βαριάς βλάβης, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολής σε βασανιστήρια, σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, γραπτών απειλών θανάτωσης και άσεμνης επίθεσης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στη Λεμεσό μεταξύ Αυγούστου 2019 και 22 Νοεμβρίου 2019.

 
Οι έρευνες συνεχίζονται για διαλεύκανση της περίεργης αυτής υπόθεσης, ενώ ο 21χρονος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.