Αρχική Τελευταία Νέα 21χρονος στη Λεμεσό έσκισε τα λάστιχα του γείτονα του και μετέπειτα τον...

21χρονος στη Λεμεσό έσκισε τα λάστιχα του γείτονα του και μετέπειτα τον τραυμάτισε με μαχαίρι

Χειροπέδες σε 21χρονο για επίθεση σε 74χρονο τον οποίο μάλιστα μαχαίρωσε και προκάλεσε ζημιά στο όχημά του, φόρεσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, 74χρονος βγήκε έξω από την οικία του για να ποτίσει τα λουλούδια του και διαπίστωσε ότι τα δυο ελαστικά του αυτοκινήτου του ήταν σχισμένα.

Αμέσως, είδε τον γείτονά του 21 ετών, να τρέχει προς το μέρος του κρατώντας μαχαίρι και χωρίς να του αναφέρει οτιδήποτε, τον τραυμάτισε στην κοιλιά και στο στήθος.

Στο σημείο, κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να διαπιστωθούν και τα τραύματα που έφερε στο σώμα του.

Παράλληλα, τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου και στο όχημα του και εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν δυο μαχαίρια τύπου σουγιά και μια σιδερογροθιά και ακόμη ένα μαχαίρι τύπου σουγιά από τη θέση του συνοδηγού του αυτοκίνητου του.

Ο ύποπτος, αφού μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ανακρίθηκε  και αρνήθηκε ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον παραπονούμενο, όπως επίσης αρνήθηκε την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στο όχημά του.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.