Αρχική Τελευταία Νέα Κακόβουλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Τέθηκε από τον γιο της...

Κακόβουλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Τέθηκε από τον γιο της ιδιοκτήτριας και 24χρονη φίλη του

Κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι πολυκατοικίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα 52χρονης, στον παραλιακό Λεμεσού και η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα από τον 25χρονο γιο της, μετά από αντιπαράθεση. Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρίνεται. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε γύρω στη μια το μεσημέρι στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας και για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, μεταξύ αυτών και τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο όχημα.

Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού οι πυροσβέστες εισήλθαν στην πολυκατοικία για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ προληπτικά αυτή εκκενώθηκε, σε συνεργασία με αστυνομικούς που έφτασαν στη σκηνή.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε νωρίτερα επιτεθεί στην 52χρονη μητέρα του, μετά από έντονη λογομαχία, στην παρουσία και τρίτων προσώπων, που τον απομάκρυναν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 25χρονος φαίνεται να αποχώρησε και να απείλησε πως θα έκανε κακό στη μητέρα του και μαζί με την 24χρονη φίλη του, ανέβηκαν ξανά στο διαμέρισμα.

Η 52χρονη ένοικος, που εν τω μεταξύ είχε κατεβεί στο ισόγειο, είδε καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα της και κλήθηκε στο μέρος η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα και σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

Ο 25χρονος συνελήφθη από μέλος της ποδηλατικής αστυνομίας και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ποινική υπόθεση που αφορά κλοπή αυτοκινήτου.

Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται ότι έθεσε τη φωτιά, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ