Αρχική Τελευταία Νέα Γνωστό γυμναστήριο στη Λεμεσό κλείνει μετά από 26 χρόνια λόγω πανδημίας

Γνωστό γυμναστήριο στη Λεμεσό κλείνει μετά από 26 χρόνια λόγω πανδημίας

Οι συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία είναι πλέον εμφανείς σε όλες τις χώρες όπως και στη Κύπρο.

Αρκετές επιχειρήσεις δεν άντεξαν τα απανωτά κλεισίματα του προηγούμενου δύσκολου χειμώνα με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κλείσουν.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις είναι και το γνωστό γυμναστήριο στη Λεμεσό, Kondylis Fitness Center όπου τερματίζει την λειτουργία του μετά από 26 χρόνια λειτουργίας.

Αυτούσια η επιστολή από την διεύθυνση της επιχείρησης:

Φίλες και φίλοι,
Είναι κάποιοι κύκλοι που δεν θα θέλαμε να κλείσουν ποτέ… Όμως η πορεία της ζωής έχει άλλα σχέδια. Έτσι λοιπόν, και ο δικός μας πιο σημαντικός κύκλος ζωής δυστυχώς κλείνει.
Με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε ότι το γυμναστήριο μας, Kondylis Fitness Center, τερματίζει τη λειτουργία του, μετά από 26 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παροχής υπηρεσιών εκγύμνασης στους συμπολίτες μας.
Πολλοί θα διερωτάστε γιατί πήραμε αυτή τη μεγάλη απόφαση.
Δυστυχώς η παγκόσμια πανδημία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη λειτουργία του δικού μας γυμναστηρίου, όπως και ολόκληρου του κλάδου, ο οποίος έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα.
Οι επιπτώσεις του τελευταίου ενάμιση χρόνου υπήρξαν βαριές, με αποτέλεσμα να καθίσταται αβέβαιη η ίδια η επιβίωση της επιχείρησής μας. Παράλληλα, η εξέλιξη της πανδημίας δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα.
Τα δεδομένα αυτά μας υποχρέωσαν να αποδεχθούμε πρόταση που έχουμε λάβει για την παραχώρηση του κτιρίου μας, και κατά συνέπεια τον τερματισμό της λειτουργίας του γυμναστηρίου μας.
Προβληματιστήκαμε βαθιά, σε μια πάλη του συναισθήματος με τη λογική, και καταλήξαμε σε μια δύσκολη απόφαση η οποία πιστεύουμε ότι αποτελεί, υπό τις περιστάσεις, την πιο “ανώδυνη” λύση. Δεν θέλουμε να δούμε τα όνειρα και τους κόπους 26 χρόνων να σβήνουν, και ένα κτίριο που άλλοτε έσφυζε από ζωή, να μετατρέπεται σε ένα άδειο, έρημο χώρο.
Το Kondylis Fitness Center είναι ένα γυμναστήριο το οποίο γύμνασε γενιές και γενιές, δημιούργησε δυνατές φιλίες και αξέχαστες αναμνήσεις στα μέλη του.
Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, ήταν ένα μικρό γυμναστήριο με μια αίθουσα αερόβιας εκγύμνασης και ένα μικρό χώρο με μηχανήματα αντιστάσεων. Από το 2000, πήρε έγκριση από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και πλέον λειτουργούσε ως ένα από τα πρώτα αδειούχα γυμναστήρια της Κύπρου. Με την πάροδο του χρόνου, η αγάπη του κόσμου μεγάλωνε, όπως κι εμείς μαζί του.
Μετά τη μεγάλη ανακαίνιση του 2016, μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο πολυχώρο εκγύμνασης περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων, με τρεις υπερσύγχρονες αίθουσες αερόβιας εκγύμνασης: αίθουσα για ομαδικά προγράμματα, αίθουσα Cross Training και αίθουσα ποδηλάτων. Διέθετε επίσης μεγάλο χώρο οργάνων και ελεύθερα βάρη, παιχνιδότοπο και μοντέρνα αποδυτήρια που το καθιστούσαν ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Λεμεσού και όχι μόνο.
Οι αναμνήσεις είναι αμέτρητες και τα συναισθήματα όλων μας ανάμεικτα…
Τι να πρωτοθυμηθούμε….. τις ποικίλες εκδηλώσεις, τα τρελά καρναβαλίστικα πάρτι, τα φεστιβάλ με την ασύγκριτη συμμετοχή των μελών μας, τα καλοκαιρινά Beach Parties με τα ξέφρενα γλέντια, τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώναμε με τη μαζική παρουσία όλων σας. Δραστηριότητες που με μεγάλη αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση οργάνωνε η οικογένεια του Kondylis Fitness Center.
Όλα όσα βιώσαμε μαζί, στα 26 χρόνια λειτουργίας του Kondylis Fitness Center, έχουν σημαδέψει την ταυτότητα και την ύπαρξή μας και έχουν χαραχθεί βαθιά στην καρδιά μας, για όλη μας τη ζωή.
Γι’ αυτό, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στο αγαπημένο μας προσωπικό, στους συνεργάτες μας, μα πάνω απ’ όλα σε όλα τα μέλη μας, για την διαχρονική στήριξη και την αγάπη τους. Χάρη σε σας το Kondylis Fitness Center άφησε το στίγμα του στην πόλη μας.
Ελπίζουμε η πανδημία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και όλοι όσοι συνάδελφοι συνεχίζουν ακόμη τον αγώνα επιβίωσης, να καταφέρουν να ορθοποδήσουν.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη μας στους νέους αθλητικούς χώρους που θα τους φιλοξενήσουν, ελπίζοντας ότι και εκεί θα δείξουν την ίδια αγάπη και αφοσίωση που χάρισαν απλόχερα σε εμάς.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε, κάπου και με κάποιο τρόπο, στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Σας ευχαριστούμε,
KONDYLIS FITNESS CENTER