Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Άφαντος παραμένει ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό 28χρονης

Λεμεσός: Άφαντος παραμένει ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό 28χρονης

kato2.jpg

Ξανά στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 26χρονου Mohammad Alalewi ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, άσεμνης επίθεσης και εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14/09/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, ο 26χρονος από τη Συρία, παραμένει άφαντος αφού δεν κατέστη μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο φερόμενος δράστης επιτέθηκε σε 28χρονη, σπρώχνοντάς την στον καναπέ του σπιτιού της. 

Συγκεκριμένα, 26χρονος αφού χτύπησε την πόρτα της οικίας, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, επιτέθηκε στην 28χρονη και άρχισε να επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις.

Η νεαρή, η οποία έζησε τον απόλυτο τρόμο, ούρλιαζε με αποτέλεσμα ο εν λόγω καταζητούμενος να τραπεί σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης προέβη σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές, ενώ όπως είχε ισχυριστεί δεν γνωρίζει το άτομο που της είχε επιτεθεί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMMAD ALALEWI, 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, άσεμνης επίθεσης και εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14/09/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

kato2.jpg

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.