Αρχική Τελευταία Νέα Σύλληψη 27χρονου – Κατοχή 11 κιλών κάνναβης

Σύλληψη 27χρονου – Κατοχή 11 κιλών κάνναβης

Έναν 27χρονο συνέλαβε την Πέμπτη η ΥΚΑΝ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό 11 κιλών κάνναβης στο αυτοκίνητό του, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν άλλες 8 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος από την επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα κάνναβης, βάρους 11 κιλών περίπου, ενώ σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €630.
 
Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν 8 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 232 γραμμαρίων περίπου.
 
Ο νεαρός επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου όσο αφορά τα έγγραφα του οχήματος του, διαπιστώθηκε το οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας για τα τελευταία τρία χρόνια και χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ