Αρχική Τελευταία Νέα Χειροπέδες σε 27χρονο για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 27χρονο για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 27χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 14/11/2020 στην επαρχία Λεμεσού, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία. Ο 27χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, γύρω στις 10:00 το πρωί, ομάδα δέκα αλλοδαπών, ήρθε σε αντιπαράθεση γύρω στις 10:00 το πρωί, εντός ανεγειρόμενης οικοδομής στην περιοχή Γερμασόγειας, όπου και εργάζονταν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή.

Στη συνέχεια, ο δράστης, ηλικίας 23 ετών, ανέσυρε μαχαίρι και χτύπησε τον 20χρονο συμπατριώτη του, δύο φορές, στην ωμοπλάτη. Μετά την συμπλοκή ο δράστης και η παρέα του διέφυγαν από το σημείο, ωστόσο η Αστυνομία την ίδια ημέρα είχε προχωρήσει στη σύλληψη του, τον οποίο εντόπισαν στο χωριό Μονιάτη.
 
Ακολούθως, ανακρινόμενος ο δράστης, ομολόγησε τις πράξεις του.

Προηγουμένως, οι Αρχές είχαν προχωρήσει στις συλλήψεις δύο 23χρονων, ένας εκ των οποίων αντιμετωπίζει το αδίκημα της συνέργειας, ενώ ο άλλος για συμμετοχή στην συμπλοκή, που προηγήθηκε της απόπειρας φόνου.
 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.