Αρχική Τελευταία Νέα Αυτοί είναι οι δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου στη Λεμεσό… Το έριξαν από...

Αυτοί είναι οι δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου στη Λεμεσό… Το έριξαν από το παράθυρο του 3ου ορόφου

Πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας – Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι συνολικά πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση διάρρηξης γραφείων ναυτιλιακής εταιρείας στη Λεμεσό και κλοπής του χρηματοκιβωτίου το οποίο περιείχε περιουσία πέραν των 126 χιλιάδων ευρώ – Οι μίσοι ανέβηκαν στο γραφείο, οι υπόλοιποι ανέμεναν κάτω – Έρευνες από την αστυνομία

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κουκουλοφόροι πέτυχαν είσοδο στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, λίγο πριν από τις 5 το πρωί.

Στην υπόθεση διάρρηξης φαίνεται να εμπλέκονται έξι πρόσωπα, τα οποία κατέφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα.

Οι άγνωστοι μπήκαν στα άδεια γραφεία και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο μεγέθους 80×60, το οποίο περιείχε περιουσία 126.588 ευρώ, εκ των οποίων οι 45 χιλιάδες σε μετρητά. Εντός του χρηματοκιβωτίου φυλάσσονταν και κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ένα ρολόι μάρκας ROLEX, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 50 χιλιάδες ευρώ.

Το πέταξαν από τον τρίτο!

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι δράστες αφού πέτυχαν είσοδο στο διαμέρισμα, έσπασαν το παράθυρο κι έριξαν από τον τρίτο όροφο κάτω στο δρόμο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο «προσγειώθηκε» δίπλα από το αυτοκίνητο των δραστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι, αφού κατάφεραν να παραβιάσουν αρχικά την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και ακολούθως την πόρτα του γραφείου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο, έδρασαν ανενόχλητοι, και χωρίς να πτοούνται από το σύστημα συναγερμού που ήχησε.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία ο γαμπρός του 73χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαμένει στον από πάνω όροφο της πολυκατοικίας, άκουσε θόρυβο και τον συναγερμό που ήχησε και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Είδε από το παράθυρο του διαμερίσματος του 6 πρόσωπα, να επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα και να εξαφανίζονται.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, κατάφεραν να κάνουν τη «δουλειά» τους και να τραπούν σε φυγή.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών έχει τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών αρχών.

Η Cyprus Times εξασφάλισε φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Δείτε πιο κάτω τους δράστες που φρόντισαν να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες. 

Δείτε τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ