Αρχική Τελευταία Νέα 34 καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού –...

34 καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού – Οι 20 στη Λεμεσό

Σε συνολικά 1.788 ελέγχους παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Τετάρτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 34 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία υποστατικών. Οι περισσότερες καταγγελίες, οι οποίες ανέρχονται στις 20, αφορούσαν τη Λεμεσό.

Από τις 34 καταγγελίες πολιτών, οι 20 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους κατά παράβαση του διατάγματος, και οι 14 κυρίως για μη χρήση μάσκας σε υποστατικά.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 307 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 239 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 235 έλεγχοι και προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 442 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 384 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 86 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Επιπρόσθετα, από τους 1.788 ελέγχους οι 95 αφορούσαν ελέγχους της Λιμενικής, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.