Αρχική Τελευταία Νέα Συνεχίζονται οι έρευνες στον Ακάμα για τον εντοπισμό 35χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Ακάμα για τον εντοπισμό 35χρονου

Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι έρευνες στην περιοχή του Ακάμα για εντοπισμό του 35χρονου ελλείποντος, Μάριου Κογιόνη, ενώ σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, οι έρευνες ενισχύονται και με drones.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, στις έρευνες στην περιοχή του Ακάμα εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνδράμουν η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Ταμείο Θήρας και αρκετοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και καταδρομείς οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 35χρονου. 

Μέχρι στιγμής, είπε ο κ. Ιωάννου, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός ενώ την Κυριακή εντοπίστηκε το όχημα του 35χρονου στην περιοχή  «Γερόνησος» του Ακάμα. Ο κ. Ιωάννου ευχήθηκε όπως οι εντατικές έρευνες που διεξάγονται επιφέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον εντοπισμό του 35χρονου, ώστε να τεθεί τέρμα στην αγωνία των συγγενών και φίλων του. 

Πρόσθεσε πως έχει ζητηθεί και θα ενισχυθούν οι έρευνες με δύο drones, το ένα της Αστυνομίας και το άλλο της Πολιτικής Άμυνας, σε μια προσπάθεια να υπάρξει, όπως είπε, αποτέλεσμα στις έρευνες.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μάριου Κογιόνη, 35 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, από τις 27 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Κογιόνης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα. 

Ο ελλείποντας φέρεται να διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Corolla, χρώματος γκρίζου, το οποίο φέρει αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830. Το όχημα εντοπίσθηκε από κυνηγούς στην περιοχή «Γερονησος» του Ακάμα.  

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2021, το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, λάμβανε σήμα στην περιοχή του Ακάμα. 

Η Αστυνομία Πάφου απευθύνει έκκληση  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ