Αρχική Τελευταία Νέα Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια οικογένεια 36χρονης από τη Λεμεσό

Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια οικογένεια 36χρονης από τη Λεμεσό

Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει η οικογένεια 36χρονης από τη Λεμεσό, η οποία υπέκυψε την 1η Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο στο Βερολίνο, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία μέσω του Υπουργείου Υγείας.

Όπως αποκάλυψε το κρατικό κανάλι, την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι η κόρη της είχε υποβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο σε ιδιωτική κλινική σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ινομυωμάτων. Δείγμα που λήφθηκε και στάλθηκε για βιοψία σε ιδιωτικό χημείο, ήταν αρνητικό σε κακοήθεια.

Η ασθενής επέστρεψε σπίτι της όπου ανάρρωνε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, έτσι την πρωτοχρονιά μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν επιθετικό καρκίνο σε ζωτικά της όργανα και ακολούθως άρχισαν οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και ακολούθως, μέσω του Υπουργείου Υγείας, διευθετήθηκε η μετάβαση της σε ειδικό νοσηλευτήριο στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο νοσοκομείο του Βερολίνου η 36χρονη εισήχθη με συμπτώματα πνευμονίας και σηψαιμίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η καταγγελία της οικογένειας της 36χρονης, στρέφεται εναντίον όλων όσων ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της στην Κύπρο.